Over ons

De firma Boelhouwers is al sinds 1937 het vertrouwde adres in Fijnaart voor de aankleding en inrichting van uw woning. Kwaliteit en vakmanschap kenmerken de door ons geleverde en geplaatste producten. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies en de laatste trends op het gebied van woning inrichting.

De woonwinkel bestaat uit vier afdelingen namelijk: Wonen, Zit & Relax, Slapen en Doe Het Zelf artikelen.

Wonen: Hier vallen onder de product groepen Vloeren (tapijt, vinyl, pvc en laminaat vloeren), Gordijnen & Raamdecoratie, Meubelen (tafel & kast programma’s) en Verf & Behang.

Zit & relax: In deze groep vindt u alles op het gebied van zitten van keukenstoeltjes tot eetkamerfauteuils en van bankstellen tot relaxfauteuils. (specialist in relaxfauteuils, zowel modern als klassiek)

Slapen : Wij hebben de beschikking over een moderne slaapstudio waar u zelf de matrassen en boxsprings kunt uitproberen. Ook vindt u hier een uitgebreid assortiment aan bedden, bedbodems, beddengoed en bedtextiel.

Doe-Het-Zelf: Voor de last-minute klus vindt u hier een uitgebreid assortiment aan klusartikelen. Spijkers, schroeven, lijmen, kitten, handgereedschap en nog veel meer. Tevens hebben wij hier onze afdeling Buiten zonwering / Rolluiken.

In elk van deze vier groepen voeren wij de bekende merken en zijn dan ook dealer van oa Luxaflex, BeCe, Sikkens, enz. Deze dealerschappen verkregen door het leveren van uitstekend werk en goed advies. U kan daarvoor altijd geheel vrijblijvend voor bij ons terecht in de winkel. Ons winkel personeel staat klaar om u de laatste trends te laten zien en hebben de kennis in huis om u goed te adviseren.

Tevens worden maatwerk producten door ons gemeten en geplaatst, meubelen bij u thuis afgeleverd en/of gemonteerd zodat u zelf daar geen enkele zorg aan heeft.

BTW nummer: Het BTW nummer van de firma Boelhouwers is per mail op te vragen via info@boelhouwers.nl


Categorieën